14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δήμος Μούτσης: ΟΧΙ για πολλούς λόγους

Ημερομηνία:

Όσοι νομίζετε οτι το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ παίζουν κάποιο ρόλο στη δραχμή ή στο ευρώ είστε γελασμένοι! Αγαπητοί μου το πουλάκι της δραχμής έχει πετάξει προ πολλού. Αυτα είναι τεχνάσματα του κυρίου Αντωνάκη.

Το πολυπόθητο ΟΧΙ που όλοι φωνάζουμε δεν είναι τίποτες άλλο απο ένα ακόμα γερό δικαιολογητικο στα χέρια αυτών που θα διαπραγματευτούν στη συνέχεια την υπόθεσή μας με τους ξένους. Αλλά ποιός, ο κύριος Αντωνάκης? Μα ο άνθρωπος αυτός ιστορικά έχει αποδείξει ότι για το μόνο για το οποίον πολιτεύεται ειναι για να προδίδει και να ξεπουλάει όποτε και όπου χρειασθεί και κυρίως όπου και όποτε του προταθεί! – Αλβανικό; Σαμαράς.- Μακεδονικό; Σαμαράς – Να ρίξουμε το Μητσοτάκη;(Που μεταξύ μας αν δεν έπεφτε, μπορεί σήμερα νάταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα) κι εκεί Σαμαράς..

Ε! Τι λέτε σήμερα θα τ αφήσει; Τρελοί είσαστε; Με το άλλο το παχύδερμο (δεν εννοώ τον Πάγκαλο) το Βενιζέλο εννοώ πουχε δίπλα του, ακου 700.000 € αμάξι για να βάζει μέσα τη γουρνοκεφάλα του ο κύριος Ευάγγελος! Τους ενόχλησε ο Βαρουφάκης γιατι μίλησε; Γιατι διεκδίκησε επιτέλους;

Γιατι ακουστήκαμε; Γιατι αφήσαμε πίσω αυτο το ξεφτιλισμένο “γιες μεν” Γιατι δεν ειμαστε η Ελλαδίτσα; Να στελνει μεϊλ ο Ευάγγελος ξημερώματα στον Νταϊσενμπλούμ για την απόφαση που πήραν μην τυχόν και ξυπνησει και δεν του πολυαρεσει και δεν κανει να ξυπνήσει άσχημα, άκουσον άκουσον ο Ντάϊσενμπλούμ !!!!!!!!!!!!!!

Ειδα συμπαράσταση στον Αντωνάκη από πληθώρα πνευματικών τε και άλλων ανθρώπων. Πολλούς τους γνωρίζω προσωπικά άλλους όχι. Γιά μερικούς λυπήθηκα, γι αλλους το περίμενα. Ξαφνιάστηκα και με κάνα δυό πούκαναν και δηλώσεις τρομάρα μου ενώ θάπρεπε να βρίσκονταν στο Μιλάνο για την αγορά της καινούργιας “Λουί Βιτόν”.

Τι διάολο θα κράτανε οι κυρίες τους στο προεδρικό μέγαρο όταν τους καλέσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, και κυρίως τι θα διηγούνται την άλλη μέρα στο τηλέφωνο!!!

ΟΧΙ λοιπόν και γι αυτά και για τα προηγούμενα και για χιλιάδες άλλα!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ