20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δίχτυ προστασίας για 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους από την ισπανική κυβέρνηση – Θεσπίζει ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα

Ημερομηνία:

Η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε τη χορήγηση ελάχιστου κοινωνικού εισοδήματος ύψους 462 ευρώ το μήνα για τους οικονομικά ασθενέστερους.

Σύμφωνα με το διάταγμα που εγκρίθηκε, η κυβέρνηση θα καταβάλλει αυτό το μηνιαίο επίδομα ή θα συμπληρώνει το ήδη υπάρχον εισόδημα όσων ανθρώπων κερδίζουν λιγότερα από αυτό το κατώτατο ποσόν, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι κι εκείνοι θα λαμβάνουν αυτά τα χρήματα κάθε μήνα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας

Το ελάχιστο κοινωνικό εισόδημα θα προσαυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των μελών της κάθε οικογένειας μέχρι του συνολικού ορίου των 1.015 ευρώ το μήνα.

Το νέο πρόγραμμα στόχο έχει να συνδράμει 850.000 νοικοκυριά και θα κοστίζει στην κυβέρνηση περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...