15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δίωξη για κακούργημα στον 17χρονο πατέρα του παιδιού της 11χρονης

Ημερομηνία:

Ο 17χρονος Ρουμάνος, ο οποίος είναι εξάδελφος της 11χρονης Μαρίας, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 20 ετών

Εντολή να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ανήλικος Ρουμάνος από τον οποίο έμεινε έγκυος η 11χρονη Ρουμάνα με αποτέλεσμα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, έδωσε η εισαγγελέας Ανηλίκων του Ηρακλείου που άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση.

Ο 17χρονος Ρουμάνος, ο οποίος είναι εξάδελφος της 11χρονης Μαρίας, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 20 ετών! Οι αστυνομικοί τον αναζητούν παντού, όμως έχει εξαφανιστεί από τη στιγμή που η 29χρονη μητέρα της κοπέλας που είναι θεία του πληροφορήθηκε πως είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε η κόρη της, για να μην αντιμετωπίσει την οργή της.

Στο μεταξύ, με εντολή της εισαγγελέως Ανηλίκων το υγιέστατο κοριτσάκι που γέννησε η 11χρονη την περασμένη Κυριακή θα παραμείνει στο νοσοκομείο ως φιλοξενούμενο μέχρι να αποφασιστεί αν μπορεί να μεγαλώσει μέσα στο περιβάλλον στο οποίο ζει η οικογένεια, ή θα παραδοθεί σε ίδρυμα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ