15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δεν έφτασε στα ΤΑΕ η δωρεά Λεμπιδάκη

Ημερομηνία:

Για μια συμφωνία, η οποία δεν τηρήθηκε, παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρχαν, θα ενημερώσουν την ηγεσία της Αστυνομίας οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ειδικών φρουρών στην Κρήτη.

Πρόκειται για την απόφαση να μην δοθεί στα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων της Κρήτης κανένα όχημα από τη δωρεά Λεμπιδάκη στην τοπική Αστυνομία, δωρεά που μοιράστηκε και στους τέσσερις νομούς του νησιού, αλλά και σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα.

Οι συνδικαλιστές των ΤΑΕ Κρήτης έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες ζητήσει συνάντηση με τον αρχηγό του Σώματος, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προκειμένου να του εξηγήσουν εκτός από την μη ενίσχυση του στόλου τους, τη συρρίκνωση και τον παραγκωνισμό που έχει υποστεί η συγκεκριμένη ειδική υπηρεσία, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Για τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών των ΤΑΕ έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση επίσης το γεγονός ότι «η υπηρεσία, τα μέλη της οποίας διανύουν καθημερινά 200 με 300 χιλιόμετρα για την αστυνόμευση της Κρήτης, δεν πήρε κανένα από τα 29 οχήματα που αγοράστηκαν με τα χρήματα της δωρεάς, αλλά ούτε και κάποιο «αξιόμαχο» όχημα από την ανακατανομή που έγινε, με μόνη εξαίρεση το ΤΑΕ Λασιθίου».

Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ