16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Δεν βρήκε το «θησαυρό» ο δολοφόνος του ζευγαριού στο Σφηνάρι

Ημερομηνία:

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλυψαν πολλές χιλιάδες ευρώ στο σπίτι και το αυτοκίνητο του ζεύγους – Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες του διπλού εγκλήματος

Γνώριζε ότι τα θύματά του είχαν κρυμμένα μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά δεν κατάφερε να τα βρει ο άγνωστος -ακόμη- δολοφόνος του ζευγαριού που βρέθηκε κατακρεουργημένο μέσα στο απόμερο σπίτι του στο Σφηνάρι Χανίων!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλυψαν έναν «θησαυρό» από πολλές χιλιάδες ευρώ στο σπίτι και το αυτοκίνητο του ζεύγους! Ο δράστης ή οι δράστες- ερεύνησαν μόνο το υπνοδωμάτιο του 78χρονου και της 66χρονης συζύγου του, όπου άνοιξαν τη ντουλάπα και έσπασαν ένα κομοδίνο. Τα χρήματα, όμως, δεν βρίσκονταν εκεί αλλά σε άλλα σημεία του σπιτιού και στο αυτοκίνητο όπου δεν είχε γίνει έρευνα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από το σπίτι ένα ματωμένο ξύλινο ρόπαλο από ελιά με το οποίο χτυπήθηκαν τα δύο θύματα και το έστειλαν για εργαστηριακή εξέταση με την ελπίδα να βρεθεί γενετικό υλικό αυτού που το χρησιμοποίησε. Στο μεταξύ, στην έκθεση του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβώνη που έκανε τη νεκροτομή περιγράφονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το διπλό έγκλημα το βράδυ της Κυριακής. Και τα δυο θύματα βασανίστηκαν με απάνθρωπο τρόπο και ιδιαίτερο μίσος από τον δράστη, που πιθανότατα ήθελε να τους κάνει να αποκαλύψουν πού έκρυβαν τα χρήματα.

Το μένος του επικεντρώθηκε κυρίως στην 66χρονη γυναίκα, η οποία έφερε πέντε μαχαιριές στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα και μια στο αριστερό πλευρό κάτω από το θώρακα, ενώ έφερε επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι και κτυπήματα από ξύλο ψηλά στο αριστερό και στο δεξί πόδι, αλλά και στο κεφάλι.

Στο δεξί χέρι της βρέθηκαν αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα. Ο 78χρονος είχε χτυπηθεί πρώτα δεξιά στο μέτωπο με το ξύλινο ρόπαλο, αλλά ένα τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του έκοψε την αορτή και προκάλεσε τον θάνατό του από ακατάσχετη αιμορραγία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...