22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Δεν δουλεύουν, πληρώνονται και απεργούν”, είπε ο Μπογδάνος για τους εκπαιδευτικούς με φωτογραφία με Αργεντίνους από το 2012 – Πρώην πρόεδρος ΟΛΜΕ: Είσαι άσχετος

Ημερομηνία:

Στις ακραίες δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τους εκπαιδευτικούς που απεργούν απάντησε ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε σε ανάρτησή του στο Twitter τους αγώνες των εκπαιδευτικών ως «ζήτημα παράδοσης και ίματζ, αγώνα και ταξικής συνείδησης».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στο Twitter: «Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις Ντανιέλ Κον Μπεντίτ ελλαδικής παραγωγής, εμπρός-στο-δρόμο-που-χάραξε-ο-Μάης. Δεν δουλεύουν, πληρώνονται κανονικά όταν όλοι έχουμε περικοπές, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τώρα θα απεργήσουν. Είναι ζήτημα παράδοσης και ίματζ, αγώνα και ταξικής συνείδησης».

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ απάντησε με δικές του αναρτήσεις στο Twitter:

«Γνωρίζαμε μέχρι τώρα πως είσαι εμπαθής απέναντι στους εκπαιδευτικούς, αλλά φαίνεται πως είσαι και άσχετος. Η φωτογραφία είναι από συνάντηση ΟΛΜΕ, με δύο αντιπροσώπους εκπαιδευτικών από Αργεντινή, με το μεταφραστή το 2012! Η δική σου δημοσιογραφία = fake news-δήθεν ΑΡΙΣΤΕΙΑ-ΝΔ».

«Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς που λες πως δεν δουλεύουν, εντάσσεται στη δημοσιογραφία χοντρών ψεμάτων που την ξέρεις πολύ καλά. Είσαι πρωταθλητής σε αυτό, στο αναγνωρίζουμε. Τη δουλειά μας όμως την ξέρουν οι μαθητές μας γιατί είμαστε καθημερινά κοντά τους και την περίοδο αυτή», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...