19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Δεν θα γίνει η kolotoumba» εκτιμά ο Πολ Μέισον

Ημερομηνία:

«Δεν θα γίνει η λεγόμενη kolotoumba» εκτιμά ο δημοσιογράφος του Channel 4, Πολ Μέισον, αναφερόμενος στο τι πρόκειται να κάνει η ελληνική κυβέρνηση.

Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής υποστηρίζει πάντως ότι «τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να βρεθεί λύση. Αν δεν αρθεί το αδιέξοδο, δεν θα είναι μόνο οικονομικό το θέμα αλλά θα είναι και μία γεωπολιτική ήττα για την Ευρώπη».

Αναφορικά με το σύνολο της διαπραγμάτευσης σημειώνει ότι όλες οι πλευρές υποτίμησαν κάποια στοιχεία του «αντιπάλου». Εξηγώντας την άποψή του τονίζει ότι η καγκελάριος Μέρκελ υποτίμησε τη θέληση του ΣΥΡΙΖΑ να παλέψει ενώ σημειώνει ότι «υπήρχαν ορισμένοι στην Ευρώπη που νόμιζαν ότι θα άλλαζε η κυβέρνηση».

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξης Τσίπρας πίστευε, σύμφωνα πάντα με τον Πολ Μέισον, ότι θα υπήρχε μεγαλύτερη ευελιξία στην Ευρώπη σε μία σειρά θεμάτων. «Πίστευαν σε μια ‘καλή Ευρώπη’ που θα πειστεί από τα επιχειρήματά τους» λέει ο δημοσιογράφος.

Ο Πολ Μέισον ετοιμάζει αυτή την περίοδο ένα ντοκιμαντέρ με θέμα «ΣΥΡΙΖΑ και εξουσία».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκλήρωση του πρώτου Φωτοβολταϊκού 500kW της Παγκρήτιας Ενεργειακής Κοινότητας από την ΑΕΝΑΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Φωτοβολταϊκού Πάρκου 500kW της...

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...