14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

“Δεν υπάρχει πανδημία”: Μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στα περιοριστικά μέτρα στα Χανιά | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό από τους “Ελεύθερα Σκεπτόμενους Πολίτες Χανίων”. Η πορεία είχε ως σημείο εκκίνησης τον κόμβο Μουρνιών και από εκεί διέσχισε την πόλη των Χανίων, έκανε στάση στη Πλατεία Δημοτικής Αγοράς για να καταλήξει στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων.

Οι διαδηλωτές ζητούν την παύση των περιοριστικών μέτρων και την αποζημίωση όλων των κοινωνικών ομάδων που έχουν δεχθεί πλήγματα λόγω της επιβολής τους αφού, σύμφωνα με αυτούς, δεν υπάρχει πανδημία αλλά απλά μία επιδημία.

Επίσης, τονίζουν ότι στην περίπτωση των Χανίων δεν υπάρχει καμία τεκμηρίωση για την απόφαση της συνέχισης των περιοριστικών μέτρων ενώ το οικονομικό, κοινωνικό και ψυχολογικό κόστος είναι τεράστιο.

Και σε αυτή τη διαδήλωση υπήρξε ζωντανή μουσική από φορτηγό.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Σε σχετικό κείμενο που είχε διακινηθεί αναφέρονταν τα εξής:

Λαέ των Χανίων!

Δημοκρατικοί Συμπολίτες, πέρα και πάνω από κομματικές ή άλλες περιχαρακώσεις που καλλιεργούν όλοι όσοι επιδιώκουν να διαιρούν τον λαό για να βασιλεύουν τα βρώμικα συμφέροντα που αυτοί ενωμένοι με διαφορετικές μάσκες και τάχα διαφωνώντας υπηρετούν!

Από τις 25/8/2020, με πρόσχημα τα μέτρα για τον κόβιντ 19 ξεκίνησε και συνεχίζεται, εντελώς ατεκμηρίωτα και αδικαιολόγητα, στην περιφερειακή ενότητα Χανίων και σε άλλες περιοχές ένα πρωτοφανές λοκ ντάουν!

"google ad"

Ένα λοκ ντάουν ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Απέραντη οργή και αγανάκτηση μας προκαλεί η δικτατορική λειτουργία και ασυδοσία της ανεξέλεγκτης, προκλητικά και διαρκώς αυθαιρετούσας κυβερνητικής επιτροπής των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Εσωτερικών, που αποφασίζει και διατάσσει ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΆ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ! ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΩΜΟΤΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ! ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ -ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ- ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ στην κατάπτυστη, αναφερόμενη αόριστα σαν πρόφαση χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο της, «εισήγηση της εθνικής επιτροπής δημόσιας υγείας έναντι covid 19”!!!

Ο ΕΤΙΘΕΛΙΣΜΟΣ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!! ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΣΟΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!

Όχι!!! Δεν θ΄αφήσουμε τους εμπόρους των Λαών, με πρόσχημα σήμερα τον κόβιντ, αύριο άλλον ιό, μεθαύριο οποιαδήποτε άλλη τρομοκρατική τους αφορμή, να μετατρέψουν την πατρίδα μας, τα Χανιά, την Κρήτη, την Ελλάδα, τον κόσμο όλο σε μιαν απέραντη νέα Σπιναλόγκα μιας γενιάς απόλυτα ελεγχόμενων απόλυτα ανελεύθερων ρομποτοποιημένων μετανθρώπων οργουελικού τύπου!

Στην αφόρητη κορωνοτρομοκρατία τους, στα ψέματα, την παραπληροφόρηση, την αποσιώπηση και συκοφάντηση κάθε ελεύθερης κριτικής σκέψης, στον 24ωρο εκφοβισμό και αποπροσανατολισμό του λαού μας από τα επιχορηγούμενα με πακτωλό χρημάτων ΜΜΕ της πιο μαύρης διαπλοκής,

Απαντούμε με παράθεση της Ανεξάρτητης από σκοτεινά συμφέροντα Επιστημονικής Αλήθειας όπως αυτή εκφράστηκε στο Ιστορικής Σημασίας -αποσιωπηθέν από τα ΜΜΕ της διαπλοκής- Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τον κόβιντ και την ανθρωπότητα στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Απαντούμε με υπεράσπιση, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει, των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων κι ελευθεριών,

Απαντούμε με ελεύθερη κριτική σκέψη, επίγνωση, λαϊκή αφύπνιση και με Αγώνες!

Σήμερα τοπικά, αύριο πανελλαδικά, παγκόσμια!

Προ ημερών έγινε στο Βερολίνο, αν και κατασυκοφαντούμενη από τους κάθε μορφής πράκτορες των εμπόρων των λαών, η μεγαλύτερη παλλαϊκή διαδήλωση των τελευταίων 70 χρόνων!

Ιστορική διαδήλωση κατά της επιβολής παγκόσμιου φασισμού με πρόσχημα τον κόβιντ με κεντρικούς ομιλητές κορυφαίους μαχητές της δημοκρατίας όπως ο Ρόμπερτ Κένεντι και άλλοι μαχητές των πανανθρώπινων αξιών και δικαιωμάτων και γνωστοί Γερμανοί και άλλων εθνών πραγματικοί αντιφασίστες, που εκπροσωπήθηκαν με σημαντική τους τοποθέτηση και στο Συνέδριο της Αθήνας για τον κόβιντ και την δημοκρατία.

Στην Ελλάδα λοιπόν, που γεννήθηκε η έννοια της Δημοκρατίας έχουμε πολύ περισσότερο προσωπικό καθένας, κοινωνικό, ηθικό μα και και παγκόσμιο χρέος να πρωτοστατήσουμε στο να μπουν οι λαοί, οι ελεύθεροι σκεπτόμενοι πολίτες κάθε χώρας στο προσκήνιο της Ιστορίας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Τι είναι πανδημία κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Αναφερόμενος στην ετυμολογία της λέξης πανδημία(pandemic) και την ελληνική της προέλευση, o εκτελεστικός διευθυντής των Εκτάκτων Προγραμμάτων Υγείας του ΠΟΥ, Μάικλ Ράιαν, τόνισε ότι η πανδημία αναφέρεται σε περιπτώσεις που θεωρείται ότι είναι πιθανόν να επηρεαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός της Γης και πιθανόν, ένα μέρος αυτού να ασθενήσει.

Σύμφωνα με το λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής, ο ορισμός της «πανδημίας»: «επιδημία που εξαπλώνεται σε όλη την έκταση μιας χώρας ή περιοχής, που προσβάλλει το σύνολο του πληθυσμού της».

Οι πανδημίες προκύπτουν από τις επιδημίες, που είναι ξεσπάσματα ασθενειών περιορισμένα σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη. Αντιθέτως, οι πανδημίες εξαπλώνονται σε πολλές χώρες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...