15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δεν υπάρχει deal για εξαγωγή ελαιολάδου από την Κρήτη στις ΗΠΑ

Ημερομηνία:

Δεν έχει ολοκληρωθεί συμφωνία για εξαγωγή ελαιολάδου από την Κρήτη και συγκεκριμένα την εταιρεία Μποτζάκης ΑΕ, στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paseges.gr. Η είδηση περί συμφωνίας για εξαγωγή ποσότητας 200-400 τόνων μηνιαίως στις ΗΠΑ από την Κρητική εταιρεία διέρευσε έπειτα από σχετική εκδήλωση. Ωστόσο όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το paseges.gr δεν έχει κλείσει τέτοια συμφωνία. Βέβαια υπάρχει ενδιαφέρον, γι’ αυτό και εκπρόσωποι αμερικανικής εταιρείας βρέθηκαν στην Κρήτη πρόσφατα.

Η εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο δραστηριοποιείται στην Κρήτη, εκεί όπου μεγαλουργούν και συν/κές επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα η ΕΑΣ Πεζών και άλλες.

Αλέξανδρος Μπίκας

paseges.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ