14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δεύτερη φορά με ακροδεξιά – Ο Δ. Καμμένος θα μπορούσε να είχε πει: “Έγινα υφυπουργός… παλιοπούστηδες”

Ημερομηνία:

Δημήτρης Καμμένος. Είναι ένας από τους πέντε Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου που μπήκαν στην κυβέρνηση και είναι αυτός που ξεσήκωσε τις περισσότερες αντιδράσεις από κάθε άλλο πρόσωπο που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο λόγος είναι ότι ο Δημήτρης Καμμένος, που διατηρούσε το προφίλ PortaPorta στο twitter ως βουλευτής, τιτίβιζε διαρκώς.

Πέρα από ορισμένα πολιτικά σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα, που ενδέχεται να τον φέρουν σε δύσκολη θέση κατά καιρούς, έχει κάνει σχόλια ακραία ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά. Η χρήση του όρου «λαθρομετανάστες», που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του ΣΥΡΙΖΑ, προστίθεται στα παραπάνω.

Μετά την υπουργοποίησή του ο Δημήτρης Καμμένος έσπευσε να κλείσει τον λογαριασμό του στο twitter όμως… scripta manent (τα γραπτά μένουν).

Ένα απάνθισμα τιτιβισμάτων του (πρώτη φορά αριστερά) υφυπουργού μεταφορών Δ.Καμμένου τα οποία ο ίδιος σβήνει από το λογαριασμό του.

CPitPoVVEAAS4nt

portaporta

Κ1CPiokG7WUAAsm-n

CPi2MbcU8AEUYoV

CPiqpu9UAAAr-xu

CPip3lDW8AEDIHO

 

 

"google ad"

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ