15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δηλώσεις Αντ. Μπαμωνενάκη για αεροδρόμιο Μάλεμε και καρκίνο: “Δεν συμμερίζομαι καθόλου την αντίληψη της χωρίς όρια και χωρίς προοπτική δήθεν αξιοποίησης” – Αξιοποίηση των στοιχείων για καρκίνο “με κάθε δυνατό τρόπο”

Ημερομηνία:

Με αφορμή σχόλιό μας με τίτλο “Σιωπή βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για καρκίνο και αεροδρόμιο Μάλεμε” ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης πήρε άμεσα θέση για το ζήτημα των δηλώσεων Πάνου Καμμένου για δημιουργία γηπέδου γκολφ στο χώρο του αεροδρομίου του Μάλεμε ενώ δήλωσε ότι θα ακολουθήσει και συλλογική τοποθέτηση όλων των βουλευτών του νομού.

Όσον αφορά το θέμα με τα αυξημένα ποσοστά καρκίνου, όπως έδειξε και η παρουσίαση αποτελεσμάτων εργασίας του Κέντρου Καταγραφής Καρκίνου Κρήτης, ο βουλευτής Χανίων εξέφρασε τη θέση ότι θα εξετάσει πρώτα τα στοιχεία που παρουσιάζονται και θα ζητήσει την αξιοποίηση των συμπερασμάτων “με κάθε δυνατό τρόπο”.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του βουλευτή Χανίων Αντώνη Μπαλωμενάκη έχει ως εξής:

Μάλλον βιάστηκε ο συντάκτης του σχολίου σας να καταλογίσει σιωπή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά παραβλέποντας το γεγονός ότι η απουσία μας από τα Χανιά λόγω υποχρεώσεών μας στην Αθήνα δε μας επιτρέπει άμεση (καλύτερα να λέμε “αστραπιαία”) ενημέρωση.

Εν όψει συλλογικής τοποθέτησης, θιγμένος, επαναλαμβάνω από βιασύνη και την απολυτότητα του δημοσίευματος, κάνω σαφές ότι:

“Δεν συμμερίζομαι καθόλου την αντίληψη της χωρίς όρια και χωρίς προοπτική δήθεν αξιοποίησης με κάθε κόστος περιοχών ή κτισμάτων που για κάποιο λόγο παραμένουν ελεύθερα.

Εκτός τούτου πιστεύω, όπως πιστεύουμε όλοι μας, στον συλλογικό σχεδιασμό και την υλοποίηση των αποτελεσμάτων του δημοκρατικού διαλόγου των κοινωνικών δυνάμεων.

Όσο για τις πληροφορίες για αυξημένα ποσοστά καρκίνου στα Χανιά, επιφυλάσσομαι να πληροφορηθώ με πληρότητα την έρευνα και, βεβαίως, να ζητήσω την αξιοποίησή της με κάθε δυνατό τρόπο”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...