15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: Καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τέταρτη υπόθεση βιασμού

Ημερομηνία:

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού καλείται να δώσει και πάλι ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης μετά από νέα καταγγελία, η τέταρτη κατά σειρά, από νεαρό άνδρα.

Ο 24χρονος σήμερα άνδρα πριν από περίπου δυο μήνες εμφανίστηκε στην 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ηθοποιού- σκηνοθέτη και κατήγγειλε ότι πριν από 7 χρόνια και ενώ ήταν 17 ετών βιάστηκε δυο φορές.

Η δικαστική λειτουργός αξιολογώντας ως σοβαρή την καταγγελία διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα.

Στην επόμενη φάση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως και αμέσως μετά ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση συμπληρωματικής δίωξης.

Ετοιμάζει την απολογία του μέσα στη φυλακή

Την ίδια ώρα , ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσα στη φυλακή, προετοιμάζει την νέα απολογία του που αφορά στην τρίτη περίπτωση βιασμού για την οποία είναι, ήδη, κατηγορούμενος.

Η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ενώ είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του νεαρός άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται ότι βιάστηκε το 2018, στο Μεταξουργείο. Στις εξηγήσεις του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ακόμη και ότι γνωρίζει τον άνδρα που τον καταγγέλλει.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ