15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δημιουργείται Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) του Δήμου Ηρακλείου, με απόφαση της, στηρίζει την ίδρυση συλλόγου μονογονεικών οικογενειών στο Ηράκλειο και απευθύνει πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους γονείς για την υποβολή αιτήσεων στον υπό ίδρυση σύλλογο.

Στόχος του συλλόγου είναι η υποστήριξη και προστασία των μονογονεϊκών οικογενειών και η διαχείριση ποικίλλων θεμάτων, που άπτονται της οικογενειακής τους κατάστασης.

Όσοι μονογονείς-άνδρες και γυναίκες- ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην ίδρυση Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους από σήμερα Δευτέρα 6/7/2020 ως και την Παρασκευή 17/7/2020, αποστέλλοντας την  αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: depisheraklion@gmail.com ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Καινοτόμων Δράσεων, Δημόσιας Υγείας, Ισότητας των Φύλων, στο τηλ.: 2810 243360 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 – 15:30.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...