22.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ: Αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες του ότι έγινε αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ για την  ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΑ της 28ης και 29ης Μαϊου  2013.Ενημερώνονται οι ζημιωθέντες παραγωγοί όλων την Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πλατανιά , οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιά σε διάφορες καλλιέργειες (π.χ. κηπευτικά-αβοκάντο-αμπέλια & εσπεριδοειδή )  ,ότι μπορούν να υποβάλλουν Δήλωση Ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ έως και 13-6-2013, με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Δήλωση καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2012
  • Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Α.Φ.Μ
  • Αριθμό Λογαριασμού Αγροτικής Τράπεζας.

Για την Δ.Ε.Πλατανιά θα προσέρχονται στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι , υπεύθυνη κα.Τσεπετάκη Αργυρώ & Βουρδουμπά Ιωάννα ( τηλ.Επικ/ας: 2821083570 &83576)

Για την Δ.Ε.Μουσούρων θα προσέρχονται στο χώρο του πρώην  Δημαρχείου στον Αλικιανό, υπεύθυνη κα.Καλφάκη Κωστούλα & Κριαρά Σοφία ( τηλ.Επικ/ας: 2821341010)

Για την Δ.Ε.Βουκολιών θα προσέρχονται στο χώρο του πρώην Δημαρχείου στις Βουκολιές , υπεύθυνη κα. Χατζηδάκη Αικατερίνη & Λουφαρδάκης Αναστάσιος ( τηλ.Επικ/ας: 2824083125)

Για την Δ.Ε.Κολυμβαρίου θα προσέρχονται στο Χώρο του πρώην Δημαρχείου στο Κολυμβάρι, υπεύθυνη κα.Παπαδοκωνσταντάκη Ανθή & Σαραντολάκης Κυριάκος ( τηλ.Επικ/ας: 2824023823& 2824340108)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...