17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»: Για την δίοδο σε πάρκο Παχιανών

Ημερομηνία:

Η Δημοτική μας παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»,  κατέθεσε στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αίτημα επανεξέτασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων θέματος,  που σχετίζεται με την  δουλεία διόδου που έχει παραχωρηθεί σε ιδιοκτήτη ακινήτου που συνορεύει με το πάρκο που ονομάζεται «τούρκικο νεκροταφείο» στην περιοχή της συνοικίας των Παχιανών,  από τη βόρεια πλευρά  του πάρκου.

 Το αίτημα υποβλήθηκε διότι λάβαμε    γνώση από δημοσιεύματα και από κατοίκους της  περιοχής των Παχιανών, στοιχείων που δεν παρατέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 13-6-2013 το οποίο αποφάσισε την συνέχιση της παραχώρησης.   Όπως προκύπτει,  σήμερα  το ακίνητο διαθέτει άλλες διόδους πρόσβασης και δεν φαίνεται να είναι σκόπιμη  η διατήρηση της πρόσβασης από την συγκεκριμένη πλευρά που περιορίζει την έκταση του ήδη  μικρού πάρκου και αυξάνει τους κινδύνους  για την  ασφάλεια  των παιδιών   που συχνάζουν εκεί.  Πρέπει δε να λάβουμε υπ όψιν ότι η συγκεκριμένη συνοικία είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και διαθέτει ελάχιστους ελεύθερους  χώρους για τους κατοίκους της.

Επειδή θεωρούμε ότι  τα στοιχεία αυτά,  εφ όσον περιέλθουν σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων,   μπορούν να μεταβάλουν  την απόφασή του με αριθμό 428 για την διατήρηση της δουλείας διόδου  του συγκεκριμένου ακινήτου,  παρακαλούμε όπως επανεξεταστεί από τους αρμόδιους το ζήτημα και να επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για  συζήτηση.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Βάμβουκας Αναστάσιος
Κουρούσης Χαράλαμπος
Αλεξανδράκης Νεκτάριος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ