19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024
Array

Δημοτικό έργο «έκτρωμα» στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου

Ημερομηνία:

«Όσο θέλεις βρόντα στου κουφού την πόρτα». Αυτό επαληθεύεται στην περίπτωση των έργων στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στο Κόκκινο Μετόχι.

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση όπου πριν τρεις βδομάδες η Δημοτική Αρχή Χανίων με ενέργειές της οδήγησε στη σύλληψη κατοίκων που αντιδρούσαν στο έργο έκτρωμα που μετατρέπει τα σπίτια τους από κανονικά σε υπόγεια!

Είναι πρωτοφανές. Ο δρόμος όπως διαμορφώθηκε βρέθηκε 35 εκατοστά πάνω από τις πόρτες ορισμένων σπιτιών, σε άλλα λιγότερο, αλλά το γεγονός είναι ένα: ότι τα νερά το χειμώνα θα κάνουν «σούρτα φέρτα» μέσα στα  σπίτια τους.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι για να αποτρέψουν το κακό κατέθεσαν ασφαλιστικά πριν ένα χρόνο που ακόμα να εκδικαστούν και τώρα βρίσκονται προ τετελεσμένων.

Η Δημοτική Αρχή Χανίων από ευαισθησία και κατανόηση στα δίκαια των κατοίκων δεν «πιάνεται»…

Κι όλα αυτά με Δήμαρχο τον Μανώλη Σκουλάκη.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι χθες επισκέφθηκε την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου ο κ. Τσιραντωνάκης από τις τεχνικές υπηρεσίες και υποσχέθηκε μέτρα αντιμετώπισης του σοβαρού προβλήματος που δημιουργήθηκε.

Οι κάτοικοι αναμένουν τις εξελίξεις… και αν χρειαστεί, όπως μας είπαν, θα επανέλθουν.

ΛΕΖΑΝΤΑ:Η φωτό από τις εργασίες για την ανάπλαση της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου. Όπως είναι φανερό, ήδη από τότε φαινόταν το πρόβλημα αφού ο δρόμος βρίσκεται αρκετά πάνω από τα πεζοδρόμια!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...