22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΔΗΠΑΚ: Κάθε Τετάρτη στις 15.50 στα Δικαστήρια αποτρέπουμε μαζί τους πλειστηριασμούς

Ημερομηνία:

Αποτρεπτική για πέντε πλειστηριασμούς στο πρωτοδικείο Χανίων ήταν η ειρηνική παρέμβαση της ΔΗΠΑΚ (Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση) Χανίων και σήμερα, αφού δεν προσήλθε κανένας ενδιαφερόμενος (όρνεο) για να δώσει προσφορά.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενωθούν πέρα από κόμματα και ιδεολογίες και να δώσουν οργανωμένα την μάχη ενάντια στους τοκογλύφους και τα αρπακτικά που καραδοκούν να ξεσκίσουν τις σάρκες τους.

Η συμμορία που υποδύεται την “ελληνική” κυβέρνηση είναι παράνομη αφού έχει καταλύσει το Σύνταγμα και κάθε έννοια δημοκρατίας και απλά εξυπηρετεί τις κατοχικές δυνάμεις που στόχο έχουν τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους.

Η Βουλή των Ελλήνων έχει μετατραπεί σε χώρο διευκόλυνσης των οικονομικών δολοφόνων, που οι βουλευτές πλέον δεν νομοθετούν, αλλά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου απλά επικυρώνουν τα πιο αντεθνικά και αντιλαικά μέτρα που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στον ΟΛΕΘΡΟ τον Ελληνικό λαό.

Έλληνες έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να μην πειθαρχήσουμε στα φασιστικά και αντισυνταγματικά νομοθετήματα της κατοχικής κυβέρνησης, αλλά να εφαρμόσουμε το ακροτελεύτιο άρθρο (120 παρ. 4) του Συντάγματος μας, που ρητά ορίζει ότι η προστασία του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντισταθούν με κάθε μέσο σε όποιον επιχειρεί να το καταλύσει με την βία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για τα δικά σας προβλήματα, αλλά και των άλλων συνανθρώπων μας.

Την άλλη Τετάρτη το απόγευμα 3:50 σας περιμένουμε στα δικαστήρια Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...