18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Διάλυση και αλαλούμ παντού

Ημερομηνία:

Άλλος αέρας στην Τροχαία Χανίων

Με τη διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας ένα αλλαλούμ επικράτησε στο κέντρο της πόλης. Μέχρι προχτές η τροχαία επενέβαινε μόνο στα διπλοπαρκαρίσματα ειδικά επί της Αποκορώνου.

Όμως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 έπαιρναν πινακίδες από τα αυτοκίνητα μέρες γιορτών, με αυτό το χειμώνα και σε ανθρώπους που τους είναι απολύτως απαραίτητο το αυτοκίνητο.

Το αποκορύφωμα όμως είναι η στάση του διοικητή της Τροχαίας Ιωάννη Βλαχάκη Αστυνόμου Β’, η συμπεριφορά του οποίου μόνο με άλλες εποχές μαύρες μπορεί να συγκριθεί.

Ο γράφων έχει προσωπικά βιώσει και το χθες και το σήμερα.

Μετά την αφαίρεση των πινακίδων προσήλθα αυτοπροσώπως στην Τροχαία Χανίων, δυστροπούσε με ένα απαράδεκτο τρόπο για όργανο -προστασίας του πολίτη- ύφος και συμπεριφορά.

Με έβαλε να περιμένω και όταν ξαναχτύπησα την πόρτα ούτε διάβασε την ΈΝΣΤΑΣΗ μου και με άμεση αντίδραση και ύφος πρωτοφανές είπε: “Αποφασίζω και εκδικάζω: Απόδοση 20-12-13″ (Ούτε σε καιρό χούντας να είμαστε)

Στην άμεση έκφραση παραπόνων μου, μου είπε ότι αυτό γίνεται για σωφρονισμό μου, με παρέπεμψε με ύφος υποτιμητικό στον αναπληρωτή αστυνομικό διευθυντή κ. Θεοδωρογλάκη που όμως εδώ και δυο μέρες δεν ευρίσκεται πουθενά – τη μια είναι έξω (σε υπηρεσία στους δρόμους) και την άλλη λείπει γιατί ήταν νυκτερινός.

Σε περιόδους παραλογισμού φαινόμενα αυταρχισμού και συμπεριφοράς έλλειψης ευαισθησίας προς τον πολίτη καλό είναι να αποφεύγονται.

Δυστυχώς όμως διαπιστώνει κανείς με περισσή απογοήτευση, θεσμοί όπως η Αστυνομία που εκφράζει στην περίπτωση αυτή ο Διοικητής Τροχαίας Χανίων Ιωάννης Βλαχάκης, να διολισθαίνουν σε σκληρές συμπεριφορές που φέρνουν το δύσμοιρο πολίτη αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας σε ακόμη δυσχερέστερη θέση.

Είθε το δημοσίευμά μου αυτό να συντελέσει στη διαμόρφωση συμπεριφορών που αρμόζουν στον ΑΝΘΡΩΠΟ, Είθε

Νίκος  Αγγελάκης

ΥΓ: Πρέπει να σημειώσουμε εδώ,  ότι ως δημοσιογράφος είχα ελευθέρα στάθμευση και ειδικό χώρο για δημοσιογραφικά αυτοκίνητα στην οδό Περίδου 10 που είναι μόνιμα κατειλημμένος από άλλα αυτοκίνητα. Αυτά όμως ο κ. Βλαχάκης δεν καταδέχτηκε να ακούσει πολύ δε περισσότερο να διαβάσει στην ένστασή μου.
Τέλος, μονίμως, στο χώρο που μου έδωσαν κλήση και αφαίρεσαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου, είναι άλλα αυτοκίνητα χωρίς καμιά επίπτωση και ο νοών νοείτω…

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ