13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Διάσημη πορνοστάρ είναι πλέον άστεγη: “Μέσα από τις δυσκολίες που μοιραζόμαστε χτίζεται η συντροφικότητα. Έχω αποκτήσει γνήσιους φίλους” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ του κόσμου μέχρι και πριν το 2016, όταν γύρισε την τελευταία της ταινία. Πλέον, μετά από αρκετές ταινίες αλλά και εξώφυλλα τόσο σε ανδρικά περιοδικά, όσο και σε μόδας, ως μοντέλο, η Στέφανι Σαντόρα, γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Τζένι Λι, έχει χάσει όλα της τα χρήματα και ζει ως άστεγη σε τούνελ του Λας Βέγκας.

Εκεί την εντόπισε τον περασμένο μήνα το τηλεοπτικό συνεργείο του ολλανδικού δικτύου RTL 5 που έκανε ντοκιμαντέρ για τους εκατοντάδες άστεγους στο δίκτυο των τούνελ της αμερικανικής πρωτεύουσας του τζόγου.

Στη διάρκεια της συνέντευξής της ότι υπήρξε μέχρι πρόσφατα μια πασίγνωστη πορνοστάρ. Πλέον, η 37χρονη είναι αγνώριστη σε σχέση με τις παλαιότερες εμφανίσεις της στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.

«Είχα γίνει διάσημη. Ίσως παραπάνω απ’ ό,τι θα έπρεπε», ανέφερε η Σαντόρα. «Ίσως να είμαι ακόμαστη λίστα με τις 100 κορυφαίες πορνοστάρ του κόσμου». Άγνωστοι έχουν παραμείνει οι λόγοι που κατέληξαν την κάποτε πάμπλουτη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών άπορη.

Όπως είπε, όμως η ίδια, είναι πιο ευχαριστημένη με τη ζωή της εκεί, καθώς οι άλλοι άστεγοι την αποδέχονται και της δείχνουν περισσότερο σεβασμό. «Εδώ στο υπόγειο, σε αποδέχονται για αυτό που είσαι. Όλοι σέβονται, ο ένας φέρεται καλά ο ένας προς τον άλλο, κάτι που δε βρίσκεις εύκολα. Σίγουρα, δεν υπάρχει νερό. Αλλά μέσα από αυτές τις δυσκολίες που μοιραζόμαστε χτίζεται η συντροφικότητα κι αποκτάς πιο γνήσιους φίλους» δήλωσε.

“Ο άνθρωπος είναι ένα απίστευτα προσαρμοστικό ζώο. Συνηθίζεις. Χρειάζεται μόνο λίγος χρόνος, όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή”.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=fW5B6ZrHkCE”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...