22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Διαδήλωση για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στο Ρέθυμνο | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Συλλαλητήριο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε μέτα από κάλεσμα που έγινε μέσω της σελίδας “Χανιά – Παρών” που ιδρύθηκε κατά την περίοδο διαδηλώσεων για το Μακεδονικό.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονταν τα εξής:

ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ…

ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ…. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;

ΧΥΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ!!!! 

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ…

ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…. ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ…. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ !!!!! ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΠΕΙ…..

Ενώ την ημέρα της κινητοποίησης αναφέρθηκαν τα εξής σε κείμενο που αναρτήθηκε:

Σάββατο 3 Νοέμβρη, 7μμ, είναι το συλλαλητήριο για τον άδικο χαμό του παλληκαριού, στο Ρέθυμνο.

Για όλους εσάς τους βλαμμένους και αναίσθητους, που δεν θέλετε να έρθετε και πάντα έχετε μια ηλίθια δικαιολογία, να σας πούμε ότι το παλληκάρι είναι η ΑΦΟΡΜΗ να διαμαρτυρηθούμε για όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας τον τελευταίο καιρό.. τα ξέρετε όλοι σας….

Ξεκουνήστε, γιατί πατρίδα δεν θα έχετε σε λίγο καιρό, για να λέτε τις καπετανιές σας και να κάνετε τις εξυπνάδες σας.

Το λέγαμε και χθες. Το 1/3 από τον πληθυσμό ενός νομού να ήταν πάντα στα συλλαλητήρια, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. 

"google ad"

Ο Ν. Ρεθύμνης έχει 85.000 κατοίκους. Το 1/3 είναι 28.000 άτομα… Το Ρέθυμνο, επίσης, είναι δίπλα στα Χανιά και στο Ηράκλειο…. Κι από κει θα έπρεπε να ξεκουνήσουν να έρθουν τουλάχιστον 5.000 άτομα. Κι οι δυο νομοί μαζί Χανίων και Ηρακλείου, έχουν 450.000 κόσμο. 5000 δεν μπορούν να βρεθούν;;;;; 

Μαζεύονται 30.000 άτομα…. Έτσι γίνεται η διαφορά πατριώτες… Έτσι, σειέτε το σύμπαν, έτσι ακούγεται η φωνή μας….

Τα περιθώρια στενεύουν και χρόνο δεν έχουμε.

Κανονίστε πάλι αύριο η Κρήτη να ξεφτιλιστεί… μόνο εφέ και λόγια είμαστε, μαυροπουκαμισάδες, στιβανάτοι, με σαρίκια… Κι όταν είναι να δείξουμε τη δύναμή μας, μαζευόμαστε 500 άτομα… Τόσοι είναι οι ανδρειωμένοι Κρητικοί;;;; οι άλλοι οι ανδρειωμένοι που φωτογραφίζονται με όπλα και σαρίκια, πού είναι δηλαδή; στα πανηγύρια και στις κούπες;;;; ή πονά ο κόκκαλός τους εκείνη τη μέρα;;;; 

Άντε τελειώνετε να δείξουμε τι εστί Κρήτη, γιατί μας πήρανε χαμπάρι από την άλλη Ελλάδα…. Ξεκουνήστε γιατί από ανδρειωμένοι Κρητικοί, γινήκαμε αναίσθητοι Κρητικοί και μας δουλεύουν….. Άιντααααααααα χαλάσαμε κι εμείς…

Ξεκουνήστε… Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ !!!!!!

Τελικώς, η διαδήλωση επουδενί δεν έφτασε τους χιλιάδες αλλά τους μερικές δεκάδες οι οποίοι τίμησαν τον νεκρό τραγούδωντας τον εθνικό ύμνο και το “Μακεδονία Ξακουστή”.

Σε σύντομη ομιλία ειπώθηκαν και τα εξής:

Εμείς το μήνυμα το πήραμε από τον Κατσιφά. Ο αγώνας δεν υποστέλλεται, δεν εκβιάζεται και τον δρόμο μας τον έδειξε ο Κατσιφάς. Είμαστε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε με οποιοδήποτε τίμημα, όποια ώρα χρειαστεί. Αθάνατος!

Μάλιστα, στη σελίδα Χανιά – Παρών αναρτήθηκε φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ