18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Πλατανιά στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του, με τη συμβολή των εργαζόμενων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων, τη, Μ. Τρίτη 30/4/2013 διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας.Τα είδη που προσφέρθηκαν προήλθαν από μεγάλη προσφορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και της αλλαντοβιομηχανίας Λουγιάκη, ενώ σημαντικές ήταν και οι προσφορές των Δημοτών, Σχολείων, Πολιτιστικών Συλλόγων και Ενορίών του Δήμου μας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στις δράσεις του υπό σύσταση Κοινωνικού Παντοπωλείου, υπό την ευθύνη της εντεταλμένης Δημοτ. Συμβούλου κ. Κολοκυθά Αικατερίνης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...