20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Διανομή βοήθειας από τα συσσίτια της Σπλάντζιας για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ημερομηνία:

Όπως ανακοινώθηκε, οι τσάντες θα περιέχουν: κουλουράκια κουλούρες κόκκινα αβγά ένα κοτόπουλο ή κρέας 1 1/2 kgr, μακαρόνια, κριθαράκι, ρύζι φασόλια, φακές, πατάτες, 1kgr ζάχαρη, 2γάλατα, 1kgr αλεύρι, καφές, κέτσαπ βούτυρο, μπύρες.

Η διανομή θα γίνει την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου στις 10 το πρωί από τα Συσσίτια Σπλάντζιας για τις οικογένειες και το Μεγάλο Σαββάτο θα γίνει διανομή τροφίμων στους μεμονωμένους μαζί με το φαγητό. «Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτικες επιχειρήσεις για τις προσφορές τους που μας βοηθάνε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος Μανώλης Καλλιγέρης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Airbnb: Δεν κάνει πίσω το ΥΠΕΘΟ για το τέλος επιτηδεύματος

Προβληματίστηκαν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το συζήτησαν σε...

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...