16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Διαφήμιση της Κρήτης από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Στα πλαίσια του εορτασμού των 50 ετών συνεχούς δράσης και προσφοράς του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, ξεκινάει μια ιδιαίτερη δράση προβολής της Κρήτης σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ειδικότερα, με τη συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Κρήτης, στις προσκλήσεις εορτασμού της 50κονταετίας του Ρ. Ο. Ηρακλείου που θα αποσταλούν στους Ροταριανούς Ομίλους όλου του κόσμου, θα υπάρχει ενσωματωμένο ένα ενημερωτικό πακέτο για την Κρήτη, που θα περιλαμβάνει το διαφημιστικό υλικό που έχει δημιουργήσει η Περιφέρεια Κρήτης. Σκοπός της ενέργειας αυτής, είναι να διαφημιστεί με τον ιδανικότερο τρόπο η Κρήτη σε περισσότερες από 200 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούνται περίπου 33.000 Ροταριανοί Όμιλοι με 1.200.000 μέλη.

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Μανόλης Φούμης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την άδεια χρήσης του πολύτιμου αυτού υλικού και δήλωσε: «Έχουμε όλοι χρέος να ενισχύσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την προσπάθεια που γίνετε για την προβολή του τόπου μας. Ως Ροταριανοί, έχουμε τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με το διεθνές δίκτυο του Ρόταρυ και με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών του Ομίλου μας, την αξιοποιούμε. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό υλικό άλλωστε είναι κάτι παραπάνω από καταπληκτικό και θα ήταν κρίμα να μην φτάσει σε κάθε γωνιά της γης. Δεν μπορούμε φυσικά να προδιαγράψουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας, είμαστε όμως βέβαιοι ότι τα σχόλια για την Κρήτη μας, μόνο θετικά θα είναι»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...