15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Διαψεύδει και το ΔΝΤ το Spiegel για τα περί ανάκλησης των στελεχών του από την Αθήνα

Ημερομηνία:

Διαψεύδει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το δημοσίευμα του Spiegel που το έφερε να ζητά από τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα να επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον λόγω μη επαρκούς προόδου στις συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του in.gr:

Ερωτηθείσα από το in.gr για τις αναφορές του δημοσιεύματος του Spiegel εκπρόσωπος του ΔΝΤ δήλωσε τα εξής:

«Οι τεχνικές ομάδες των τριών θεσμικών οργάνων βρέθηκαν στην Αθήνα για πάνω από τρεις εργάσιμες εβδομάδες για επαφές με τις ελληνικές Αρχές. Ορισμένα μέλη των ομάδων επιστρέφουν στην αντίστοιχη έδρα τους, ως μέρος της συνήθους εναλλαγής κατά τη διάρκεια αυτών των αποστολών.

»Οι τεχνικές συνομιλίες συνεχίζονται από τις πρωτεύουσες που εδρεύουν οι θεσμοί και απευθείας επί ελληνικού εδάφους μεταξύ άλλων και μέσω των τοπικών υπαλλήλων.» (πληροφορίες: In.gr, Θανάσης Κουκάκης)

Yπενθυμίζεται πως σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα, το Υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι “το σημερινό δημοσίευμα του Spiegel εντάσσεται στην προσπάθεια παραπληροφόρησης στην οποία επιδίδονται τις τελευταίες ημέρες ορισμένα ξένα ΜΜΕ”.

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ