20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Διεθνές μήνυμα από εκδόσεις των ξένων, αλλά και σειρά φιλοσόφων και διανοούμενων για τον θάνατο του Βαρδή Τσουρή και τη Rosa Nera

Ημερομηνία:

Συνεχίζουν να καταφθάνουν συλληπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Βαρδή Τσουρη και συγχρόνως μηνύματα αλληλεγγύης προς την κατάληψη Rosa Nera. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το μήνυμα που συνυπογράφουν οι εκδόσεις των ξένων και μία σειρά φιλόσοφων και διανοούμενων μεταξύ άλλων ο Raoul Vaneigem, η Silvie Federici και ο George Kaffentzis.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Για όσους δεν μετρούν τα κέρματα στην αγορά και τ’ αξιώματα των αρχόντων, ο θάνατος δεν έχει εξουσία. Και ξέρουν πώς να ζουν, από δώρο σ’ αντίδωρο κι ύστερα σ’ άλλο δώρο, μέχρι τη γιορτή.

Για τον σύντροφο Βαρδή Τσουρή

Ψηλά τις μαυροκόκκινες!

Ψηλά τα Μαύρα Ρόδα μας!

Πάντοτε ξένοι στις χώρες των αφεντικών

Το μήνυμα συνυπογράφουν οι:

εκδόσεις των ξένων

και:

Iain Boal

Joseph Matthews

Silvia Federici

George Kaffentzis

"google ad"

Sherry Millner

Ernie Larsen

Marc Tomsin

Behrouz Safdari

Raoul Vaneigem

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ