13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δικαιωμένος ο Πολάκης για την αποκατάσταση προβλήτας στα Μάρμαρα. Αθώος είπε το δικαστήριο

Ημερομηνία:

Δικαιωμένος από την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων δήλωσε πως νιώθει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, καθώς το Δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα αθώο. Η υπόθεση αφορούσε την αποκατάσταση προβλήτας στα Μάρμαρα το 2011 όταν ο κ. Πολάκης ήταν Δήμαρχος ο οποίος προχώρησε στις εργασίες χωρίς άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αρχικά ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κ. Πολάκη , ενώ να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 10 μήνες φυλάκιση. Θα το ξαναέκανα είπε ο κ. Πολάκης καθώς προέχει η ασφάλεια των Δημοτών και των επισκεπτών και πριν η προβλήτα ήταν επικίνδυνη για τους διερχόμενους. Ο κ. Πολάκης και η υπεράσπιση του τόνισαν στο Δικαστήριο ότι δεν έγινε αυθαίρετη μεταβολή του αιγιαλού.

Μάρτυρες υποστήριξαν στο Δικαστήριο ότι ανέκαθεν ο Δήμος επισκεύαζε τις φθορές σε μία προβλήτα που κατασκευάστηκε πριν τη δεκαετία του ‘80 για να εξυπηρετεί σκάφη, αλλά και τους επισκέπτες από το φαράγγι της Αράδαινας.

Τέλος, στα δικαστήρια το παρόν έδωσαν και κάτοικοι των Σφακίων για να δείξουν την υποστήριξη τους στον κ. Πολάκη.

neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ