22.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Δικογραφία για παράνομη κατακράτηση επιβάτη του ΟΑΣΘ ζητεί εισαγγελέας

Ημερομηνία:

Σχηματισμό δικογραφίας για «παράνομη κατακράτηση» ζήτησε από το Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου η εισαγγελέας ποινικής διώξεως Φωτεινή Κρεωνίδου, για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτήριων, όταν νεαρή κοπέλα -που φέρεται να μην είχε ακυρώσει εισιτήριο- εγκλωβίστηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού εντός του οχήματος

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης Φωτεινή Κρεωνίδου έδωσε προφορική εντολή στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα να σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου και είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Διαδικτύου.

Στο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζεται η κοπέλα να φωνάζει, προσπαθώντας να βγει από το παράθυρο, την ίδια ώρα που ελεγκτής του ΟΑΣΘ την κρατάει από το πόδι, δεχόμενος κάποια στιγμή κλωτσιά από τη νεαρή. Όλα εκτυλίχθηκαν στον τερματικό σταθμό της Χαριλάου με ακινητοποιημένο το λεωφορείο. Το επεισόδιο έληξε τελικά, όταν κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία.

Ακόμη ένα επεισόδιο καταγγέλθηκε από 39χρονη, μητέρα δυο παιδιών, ένα 24ωρο αργότερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ελεγκτής ζήτησε τα στοιχεία της με το πρόσχημα, όπως υποστηρίζει, ότι ακύρωσε το εισιτήριο μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Ακολούθησε ένταση, ενώ οι δύο πλευρές κατευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου κατατέθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...