15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Διμοιρία των ΜΑΤ στα Τοπόλια υπό τον φόβο αντιδράσεων για να κλείσει ο δρόμος

Ημερομηνία:

Με το φόβο ότι ενδεχομένως καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής θα αντιδράσουν στο κλείσιμο του δρόμου στα Τοπόλια, που είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων απέστειλε στην περιοχή μια Διμοιρία των ΜΑΤ για να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία του κλεισίματος.Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση η διμοιρία βρέθηκε από το πρωί στην περιοχή, χωρίς όμως να αναφερθούν επεισόδια ή αντιδράσεις.
Μέχρι και τις 11 το πρωί η εταιρεία δεν είχε κλείσει το δρόμο ενώ αναμένονταν, αφού τοποθετηθούν οι μπάρες, η διμοιρία των ΜΑΤ να αποχωρήσει από το σημείο.
Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, o Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, “θεωρείται λογικό η ασφαλής διαδικασία του κλεισίματος του δρόμου να γίνει και με την παρουσία αστυνομικής δύναμης” ενώ σημείωσε ότι η τεχνική εταιρεία έχει ξεκινήσει από το πρωί τη διαδικασία για την τοποθέτηση της ειδικής πόρτας –  μπάρας με την οποία διακόπτεται η κυκλοφορία στο σημείο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...