15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Δύο Φινλανδέζες γλίτωσαν από τον δολοφόνο πηδώντας φτάχτη και καλώντας για βοήθεια | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου, στο Κολυμπάρι Χανίων το καλοκαίρι του 2019, περιλαμβάνει το βούλευμα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA. Ο 27χρονος που κρατείται για την υπόθεση κατηγορείται ότι βίασε και δολοφόνησε την βιολόγο Σούζαν Ιτον, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, παρόμοια τύχη παραλίγο να είχαν άλλες δύο τουρίστριες

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δράση του 27χρόνου από την Κρήτη που κατηγορείται ότι βίασε και δολοφόνησε την Αμερικανίδα Βιολόγο, Σούζαν Ίτον, πριν από ένα χρόνο στο Κολυμπάρι Χανίων.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο MEGA η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, δύο ακόμα γυναίκες, Φιλανδικής καταγωγής, γλίτωσαν από τύχη, όταν μπήκαν στο στόχαστρο του δράστη.

«Δυο γυναίκες που βρίσκονταν πέρυσι στην Κρήτη, κυνηγήθηκαν από τον δράστη, γλίτωσαν από τύχη γιατί πήδηξαν έναν φράχτη και ζήτησαν βοήθεια».

Εκτός από τις δύο Φινλανδές, ακόμα πέντε γυναίκες έχουν καταθέσει ότι ο 27χρονος προσπάθησε να της πατήσει με το αμάξι του προκειμένου να ικανοποιήσει τις ερωτικές ορέξεις.

«Είναι εντός της δικογραφίας οι καταθέσεις των γυναικών αυτών».

Η δίκη για την ανατριχιαστική υπόθεση δεν έχει ακόμη οριστεί, ενώ η οικογένεια της 60χρονης αναμένεται να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...