17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Δολοφόνος του 39χρονου ήταν ο… συνέταιρος!

Ημερομηνία:

Ο συνέταιρος του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ είναι τελικά εκ των δραστών που εμπλέκονται στην δολοφονία του άτυχου άνδρα, πατέρα ενός 8χρονου παιδιού, αν και ο ίδιος αρνείται κάθε συμμετοχή στο φόνο, ρίχνοντας όλη την ευθύνη σε άλλο άτομο, το οποίο έως χθες δεν είχε συλληφθεί.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και η φίλη του συνεταίρου, η οποία ζει στο Ηράκλειο. Μέχρι και χθες, αστυνομικοί αναζητούσαν εναγωνίως το άτομο, το οποίο κατονόμασε ο συνέταιρος καθώς πρόκειται για άτομο που ανήκει στο φιλικό του περιβάλλον και όχι μόνο.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν παντού για να τον εντοπίσουν μαζί με την σύντροφο του, ο ρόλος της οποίας στην υπόθεση εκτιμάται ότι είναι «αχνός». Τα «ίχνη» τους έχουν εντοπιστεί, ξέρουν ότι βρίσκονται στην Κρήτη, αν και είχαν φύγει για λίγο στο μεσοδιάστημα.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και οι κάμερες ασφαλείας έριξαν φως στην δολοφονία και έδειξαν το δρόμο για τις έρευνες και τις προσαγωγές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνέταιρος φέρεται να μετέφερε το πτώμα στον τόπο που το ξεφορτώθηκαν, οδηγώντας το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψε για να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του. Το υλικό από κάμερα ασφαλείας είναι αποκαλυπτικό, όπως λένε κάποιες πληροφορίες.

Ο συνέταιρος «καρφώνει» τον φίλο του που αναζητείται, όμως οι αστυνομικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί ως προς τους ισχυρισμούς που προβάλλονται περί απειλών και στο βάθος «βλέπουν» οικονομικές δοσοληψίες και χρωστούμενα.

Όπως έγραψε το Cretalive, θεωρείται παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξει σφοδρή σύγκρουση θέσεων ως προς την υπεράσπιση των εμπλεκομένων, με το μεγάλο βάρος να πέφτει στους δύο άνδρες. Προς το παρόν είναι γνωστοί μόνο οι ισχυρισμοί που προβάλλει ο συνεταίρος και οι θέσεις της φίλης του.

Είναι ωστόσο ανατριχιαστικό ότι ο άνθρωπος με τον οποίο επέλεξε να συνεργαστεί ο 39χρονος Ιάκωβος και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του, ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από την δολοφονία του. Όλες αυτές τις ημέρες μαζί με την φίλη του έπαιζαν …θέατρο. Το γεγονός ότι συνελήφθη πριν τρεις ημέρες για καταδικαστικές αποφάσεις δεν ήταν τυχαίο και ήταν ένας καλό τρόπος για την ΕΛ.ΑΣ να τον έχει υπό κράτηση μέχρι την στιγμή που θα έφθαναν οι απαντήσεις που ήθελε στην διάθεση της

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ