16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δομοκός: Σεξουαλική επίθεση και δολοφονία σε live streaming

Ημερομηνία:

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Παλαμά Δομοκού, στην Φθιώτιδα, με την εξαφάνιση δυο Πακιστανών να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το LamiaReport, οι δύο βοσκοί έμεναν μαζί σε μια μικρή καλύβα. Κάποια στιγμή ένας από τους δύο εμφανίστηκε μεθυσμένος και άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά τον άλλον και μάλιστα μετέδιδε ζωντανά τις πράξεις τους σε βιντεοκλήση με άλλον ομοεθνή τους.

Ο επίδοξος βιαστής μετέδιδε ζωντανά μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο, τις σεξουαλικές του ορέξεις, κάνοντας και τις σχετικές χειρονομίες σε βάρος του ομοεθνή του.

Από τη βιντεοκλήση φάνηκε ότι το θύμα αντέδρασε και του επιτέθηκε.

Ο συνομιλητής απ’ την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, έγινε για αρκετά λεπτά αυτήκοος μάρτυρας της θανάσιμης τελικά συμπλοκής. Λίγες ημέρες αργότερα επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία η οποία όταν πήγε να εξετάσει την καλύβα βρέθηκε μπροστά σ’ ένα σκηνικό «σφαγής».

Οι αστυνομικοί, βρήκαν ματωμένα ρούχα και κηλίδες αίματος μέσα στην καλύβα αλλά ακόμη και έξω στα πουρνάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν αίματα και σε ένα σκεπάρνι που ήταν μέσα στην καλύβα, ενώ διαπίστωσαν ότι λείπει το ποδήλατο του ενός, από τους δύο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτένισαν» την περιοχή με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της 1ης ΕΜΑΚ, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του 38χρονου, που σύμφωνα με το Lamiareport.gr είναι πατέρας τριών μικρών παιδιών τα οποία ζουν μαζί με την μητέρα τους στο Πακιστάν και θα ξεκινήσει η διαδικασία για να έρθουν στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ