22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δράση προληπτικής ιατρικής για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου μπροστά από την Δημοτική Αγορά

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά “Το χαμόγελο του παιδιού” με τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων και σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων, Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας Αμεα & Ισότητας διοργανώνει δράση προληπτικής ιατρικής για παιδιά / μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων από το κινητό πολυιατρείο “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”.

Το κινητό πολυιατρείο “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” θα διαθέσει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία και θα στελεχώνεται από εθελοντές ιατρούς (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο, καθώς και νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό).

Στον προληπτικό ιατρικό/ οδοντιατρικό έλεγχο τα παιδιά, τα οποία δεν θα συνοδεύονται από τον γονέα / κηδεμόνα τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους υπογεγραμμένο το σχετικό έντυπο συγκατάθεσης (βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή στη σελίδα του Δήμου και σε έντυπη μορφή στην Πρόνοια  στο Δημαρχείο Χανίων). Σε όλα τα παιδιά που θα υποβληθούν στον έλεγχο αυτό θα δοθεί ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του κινητού πολυιατρείου “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016. Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται  μπροστά στη Δημοτική αγορά Χανίων από τις 08:30 – 16:30.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση οι ενδιαφερόμενοι γονείς / κηδεμόνες θα πρέπει να απευθύνονται , προκειμένου να κλείσουν ραντεβού: τηλεφωνικά στο 28213 – 41693

από Δευτέρα 19/09/2016 έως και Παρασκευή 23/09/2016 και ώρες 09.00 – 13:30.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ