15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δωρεάν η συμμετοχή των Χανίων σε διεθνείς εκθέσεις

Ημερομηνία:

Η πανδημία του Covid 19 έχει πλήξει καίρια τον ελληνικό τουρισμό τους τελευταίους μήνες. Ανάμεσα στα μέτρα στήριξης του κλάδου, τα οποία λαμβάνονται από την κυβέρνηση, περιλαμβάνεται και η πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργού Τουρισμού για στήριξη ειδικά των περιοχών της χώρας στις οποίες ελήφθησαν επιπλέον περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, στην διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ο ΕΟΤ εργάζεται μεθοδικά για την διεθνή προβολή της χώρας μας αλλά δίνει ιδιαίτερο βάρος και στην προβολή επιμέρους προορισμών στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο κανάλι προβολής και επικοινωνίας του τουριστικού προϊόντος.  Στο πλαίσιο αυτό ο Οργανισμός μας φέτος αποφάσισε να καλύψει την δαπάνη προσφέροντας  δωρεάν τη συμμετοχή της περιοχής σας στη νέα διαδικτυακή μορφή των γνωστών και  καταξιωμένων εκθέσεων του Λονδίνου (WTM) και της Βαρκελώνης (ΙΒΤΜ, συνεδριακού τουρισμού).

Προς διευκόλυνσή σας, φέτος για πρώτη φορά οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στην αντίστοιχη ενότητα ΕΚΘΕΣΕΙΣ της εταιρικής ιστοσελίδας του ΕΟΤ www.gnto.gov.gr , όπου έχει αναρτηθεί και το πλήρες πρόγραμμα συμμετοχής σε εκθέσεις έτους 2020 αλλά και 2021.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη και αξιοποίηση προωθητικού υλικού του προορισμού σας σε ψηφιακή μορφή. Το συγκεκριμένο υλικό μπορείτε επιπλέον να το αποστείλετε στον ΕΟΤ (fili_e@gnto.gr) προκειμένου να προβληθεί το επόμενο διάστημα τόσο από το visitgreece.gr όσο και από τα Γραφεία μας στο εξωτερικό. Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα σας ενημερώσουμε σχετικά με πρόγραμμα επισκέψεων ξένων δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών ρεπόρτερ στην περιοχή σας οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν press trips.

Ο ΕΟΤ βρίσκεται στη διάθεσή σας για να συνδράμει στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων προβολής των προορισμών σας στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...