19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Δ. Καμμένος για χαρακτηρισμό “ακροδεξιό” από Φίλη: “Όσοι χαρακτηρίζουν τους άλλους, θα πρέπει να δουν οι ίδιοι πόσο μεγάλη δεξιά στροφή έχουν κάνει οι ίδιοι” – Παπαδημούλης: O Δ. Καμμένος υπηρετεί σχέδιο πτώσης της κυβέρνησης

Ημερομηνία:

«Ο Δημήτρης Καμμένος υπηρετεί σχέδιο με στόχο τη ρήξη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, την πτώση της κυβέρνησης και τη ρήξη εντός των ΑΝΕΛ», εκτίμησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από τον αντιπρόεδρο της Βουλής.

«Ο κ. Δημήτριος Καμμένος έχει έναν οίστρο που υπερβαίνει τα όρια, αντιπολιτευτικό και μάλλον αυτός υπηρετεί ένα σχέδιο, κατά την γνώμη μου, που έχει στόχο τη ρήξη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με στόχο την πτώση της κυβέρνησης και ενδεχομένως και τη ρήξη εντός των ΑΝΕΛ», τόνισε ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι ο Δημήτρης Καμμένος είναι στριμωγμένος και μέσα στο ίδιο του το κόμμα, επικαλούμενος πληροφορίες.

«Νομίζω ότι ο κ. Δημήτριος Καμμένος, ευτυχώς, δεν εκπροσωπεί και με αυτή του την υβριστική και χυδαία συμπεριφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Από ό,τι πληροφορούμε, για αυτά που λέει και κάνει το τελευταίο διάστημα, είναι στριμωγμένος και απομονωμένος και μέσα στο ίδιο του το κόμμα. Για να σας το λέω κάτι θα ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ερωτικά καβγαδάκια»

Πάντως, ο ίδιος ο Δημήτρςη Καμμένος φαίνεται να παίρνει πιο «ανάλαφρα» την ιστορία. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε τις κόντρες με τον ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικά ερωτικά καβγαδάκια». Στο ερώτημα αν υπάρχει απόφαση να αφήσουν τα κυβερνητικά πόστα οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, εάν ψηφιστεί από τη Βουλή συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία», ο Δημήτρης Καμμένος είπε: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια απόφαση».

Πρόσθεσε ότι οι ΑΝΕΛ είναι αδύναμοι αριθμητικά «αλλά με το βέτο μας συγκυβερνούμε».

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επανέλαβε ότι «η επόμενη μέρα αν περάσει, με όλες αυτές τις προϋποθέσεις, υποθέσεις, δεν θα είναι εύκολη για τη συγκυβέρνηση».

Ο Δημήτρης Καμμένος πέρασε στην αντεπίθεση για τις βολές που δέχθηκε από τον Νίκο Φίλη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «ακροδεξιό».

«Όσοι χαρακτηρίζουν τους άλλους, θα πρέπει να δουν οι ίδιοι πόσο μεγάλη δεξιά στροφή έχουν κάνει οι ίδιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κώστα Ζαχαριάδη, γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εάν θεωρούμε αυτή τη συνεργασία καλή και θέλουμε να τη διαφυλάξουμε, πρέπει να την προσέξουμε. Εάν την πυροβολούμε, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...