14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Είμαι πολύ καλά, μη φοβάστε το Covid-19»: Ο Τραμπ ανακοίνωσε μέσω… Τwitter ότι βγαίνει από το νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Μέσα από το πολυαγαπημένο του Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε -ενδεχομένως και τους θεράποντες ιατρούς του;…- ότι θα πάρει εξιτήριο στις 6:30 το απόγευμα, ώρα ΗΠΑ, από το νοσοκομείο Walter Reed όπου νοσηλεύεται για Covid-19.

Στο tweet του ο Τραμπ αναφέρει: «Αισθάνομαι πολύ καλά! Μη φοβάστε το Covid-19. Mην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Υπό τη διακυβέρνηση Τραμπ, αναπτύξαμε σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νοιώθω καλύτερα, απ’ όσο πριν από 20 χρόνια».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Λευκού Οίκου, ο θεράπων ιατρός του Τραμπ, Σον Κόνλεϊ θα ενημέρωνε τον Τύπο για την πορεία της υγείας του προέδρου των ΗΠΑ στις 3 το μεσημέρι, ώρα ΗΠΑ.

Ο Τραμπ είχε επιτεθεί στα ΜΜΕ για την κριτική τους στη βόλτα που έκανε με το αυτοκίνητο, γράφοντας: «Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ