18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Είναι επίσημο: Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

Ημερομηνία:

Και επίσημα ανακοίνωσε μέσα από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ ο δημοσιογράφος και οικονομικός αναλυτής Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Με τη Νέα Δημοκρατία μοιράζομαι το 80% των απόψεων της. Είναι πραγματικά ένα κόμμα που μπορείς να συνεχίζεις. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουμε μία παλιά γνωριμία. Μου είπαν βάλε τις πλάτες σου, το να είσαι βουλευτής και να κάνεις σωστά τη δουλειά σου στο κοινοβούλιο είναι κάτι πάρα πολύ σωστό και κάτι που το θέλω», είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Από την άλλη οι συνάδελφοι του, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και του ζήτησαν «να μην τους ξεχάσει».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ