14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εγκλημα στη Ρόδο: Το βίαιο παρελθόν του 21χρονου Ροδίτη -Απειλούσε, τραμπούκιζε, είχε στείλει νεαρό στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Οξύθυμος, προκλητικός, ένα άτομο που δημιουργούσε συχνά φασαρίες. Ετσι περιγράφουν τον 21χρονο Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη οι συντοπίτες του.

Ο ΜΚ σύμφωνα με τη Real παρά τα 21 του χρόνια είχε καταφέρει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους να απασχολήσει την τοπική κοινωνία.

Οι γείτονες του στη Λίνδο, όπου η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση εστίασης, κάνουν λόγο για ένα παιδί που έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες από πολύ νεαρή ηλικία. Οι περισσότεροι έχουν και ένα περιστατικό να εξιστορήσουν, με κυρίαρχο ένα συμβάν που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να θέσει εκτός αγώνων τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ζίου ζίτσου Χρήστο Κελλετζιάν.

Τι συνέβη τον περασμένο Ιούνιο 

Ο ΜΚ οδηγούσε άκρως επικίνδυνα τη μηχανή του κάνοντας σούζες σε κεντρικό δρόμο στους Πεύκους της Λίνδου, όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος Κελλετζιάν. Η μπροστινή ρόδα της μηχανής του 21χρονου χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι τον παγκόσμιο πρωταθλητή στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος μεταφέρθηκε με σοβαρά κατάγματα στο κρανίο στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε σειρά λεπτών επεμβάσεων, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής να σταματήσει τις προπονήσεις του και να χάσει τις εμφανίσεις του στην Αμερική. Ο Κελλετζιάν έχει καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του ΜΚ.

Αυτό πάντως που προκαλεί έκπληξη είναι ότι μετά το τροχαίο ο Μ. Κ συνέχισε να οδηγεί με τον ίδιο προκλητικό τρόπο τη μηχανή του και, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, λίγες ημέρες αργότερα, κάνοντας πάλι σούζα έπεσε πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας!

Ο ΜΚ γνώριζε τον Χρήστο Κελλετζιάν ο οποίος τα καλοκαίρια εργαζόταν ως μπράβος σε γνωστό μπαρ της Λίνδου. Πριν από το ατύχημα στους Πεύκους, ο 21χρονος είχε διαπληκτιστεί με θαμώνες του μαγαζιού, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών να του δείξει την πόρτα της εξόδου.«Ήταν μεθυσμένος και μιλούσε άσχημα σε μια παρέα. Ήταν αναμενόμενο να μπλέξει σε καβγά. Ο ΜΚ είναι οξύθυμο παιδί» λέει επιχειρηματίας της περιοχής.

Ενα άλλο περιστατικό που περιγράφουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι αυτό με πρωταγωνιστή επίσης τον ΜΚ και έναν γνωστό δικηγόρο της περιοχής τον οποίο έπιασε από το πέτο στη μέση του δρόμου, του έσφιξε το λαιμό, τον σήκωσε στον αέρα και άρχισε να τον ταρακουνάει. Είναι άγνωστο τι κατάληξη θα είχε η ιστορία αν δεν παρένεβαιναν ταξιτζήδες που βρίσκονταν κοντά και είδαν το περιστατικό. Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο δικηγόρος είχε αναλάβει μια υπόθεση που τον αφορούσε και εκπροσωπούσε έναν οδηγό λεωφορείου…

Σύμφωνα με τον Ελευθέριο Παυλή, διευθυντή στο ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου, ο 21χρονος είχε μείνει από απουσίες και τον Μάρτιο του 2013 σταμάτησε το σχολείο. Ο ίδιος θυμάται:

«Μια βραδιά είχαν μαχαιρωθεί έξω από το σχολείο με έναν Αλβανό. Κάλεσα την αστυνομία και πήγαν αυτόφωρο. Είχα καλέσει τότε τους γονείς του 21χρονου. Θεωρούσαν ότι το παιδί τους είναι μια χαρά. Δεν δέχονταν ότι μπορεί να είχε κάνει κάτι κακό. Είχαν μια παθητική στάση απέναντι σε όλα».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ