22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Εθελοντές ΔΕΔΙΣΑ: Αυτό το Σάββατο καθαρίζουμε το ‘Αλσος του Πρεβαντορίου, πριν το παλιό ψυχιατρείο

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στην περιοχή Πρεβαντοριο, πάνω από την Οδό Δελιγιαννακη (Πριν το παλιο ψυχιατρείο και το ΜΑΙΧ) στις 9:00 το πρωι οι  εθελοντές της ΔΕΔΙΣΑ θα προχωρήσουν σε καθαρισμό του πυκνόφυτού άλσους από ξερά χορτα, έναν καθαρισμό πυροπροστασιας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση:

Η κατάσταση με τα ξεροχορτα χρίζει προσοχής λόγω των συχνών και μεγάλων βροχοπτώσεων του χειμώνα. Το συγκεκριμένο δασάκι αποτελεί πολύτιμο πνεύμονα της πόλης των Χανίων η οποία δεν έχει την πολυτέλεια να το χάσει από αβλεψία.

Να σημειώσουμε ότι το ραντεβού για τη δράση θα γίνει το Σάββατο μεταξύ 8.30 και 8.45 το πρωί στο σούπερ μάρκερ Βασιλόπουλος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ