15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΕΚΑΒ Κρήτης: Οργή για την αναίτια επίθεση σε βάρος του συναδέλφου τους

Ημερομηνία:

Οργή και αναβρασμός στους κόλπους των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κρήτης για την βάναυση επίθεση στον 46χρονο συνάδελφο τους από δύο γνωστούς στο Ηράκλειο αθλητές του κικ μπόξινγκ.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 23 ετών (ο ένας μάλιστα είναι και δάσκαλος του αθλήματος) φέρονται να τον άφησαν λιπόθυμο στο δρόμο. Ο 46χρονος ήταν σε φάση αναμονής στον σταθμό του ΕΚΑΒ στην Αλικαρνασσό, με μία συνάδελφο του, όταν αντιλήφθηκε ότι έσπασαν αναίτια τον καθρέφτη του ιδιωτικού του αυτοκινήτου. Βγήκε έξω για να ζητήσει το λόγο και δεν επέστρεψε…

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Μάριος Σφακιανάκης δεν κρύβει την αγανάκτηση του για τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας κατά εργαζομένων του ΕΚΑΒ, γιατρών στα ΤΕΠ και γενικότερα ανθρώπων που έχουν ταχθεί να σώζουν ζωές και εντούτοις κινδυνεύει η δική τους σωματική ακεραιότητα.

Τόνισε ότι ασκείται πίεση τόσο στη διοίκηση όσο και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να υπάρξει αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου και όλοι αυτοί που πρωταγωνιστούν σε τέτοια καταδικαστέα περιστατικά, να μην μένουν ατιμώρητοι. Οι δύο φίλοι, οι οποίοι είχαν εμπλακεί νωρίτερα και σε άλλο επεισόδιο σε βάρος μίας παρέας νεαρών στο κέντρο του Ηρακλείου, θα οδηγηθούν σήμερα στο Αυτόφωρο για να δικαστούν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ