17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Εκατοντάδες αυτοκίνητα στον προστατευόμενο Μπάλο με το όριο των 800 επισκεπτών ημερησίως

Ημερομηνία:

Έχουμε γράψει και παλιότερα για τις παρανομίες που συμβαίνουν στον “προστατευόμενο” Μπάλο.  Από τα σκουπίδια, την πλήρη ασέβεια των κανόνων, τις αυθαίρετες κατασκευές. Σε κάποια σημεία έχουν υπάρξει μικρές βελτιώσεις. Σε άλλα όμως, τα πράγματα βαίνουν ως συνήθως.

Σύμφωνα με τα όρια που έχουν τεθεί, τον Μπάλο επιτρέπεται να επισκέπτονται 800 άτομα ημερησίως. Όμως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, πολλές εκατοντάδες είναι μόνο τα αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει λίγο πριν το Μπάλο, στο ακρωτήρι της Γραμβούσας.

Τη φωτογραφία ανέρτησε η ιστοσελίδα sadentrepese.blogspot.gr και είναι αν μη τι άλλο χαρακτηριστική του Μπά(χα)λου που επικρατεί στην προστατευόμενη περιοχή με ευθύνη και της δημοτικής αρχής.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Από ψηλά μοιάζουν σαν σπιρτόκουτα…

Είναι το παρκινγκ μια συνηθισμένη μέρα στο ακρωτήρι της Γραμβούσας λίγο πριν την πεζοπορία για την λιμνοθάλασσα του Μπάλου… Χαμός πάνω απο 500 πολύχρωμα αυτοκίνητα, σε μια περιοχή που είναι Νατούρα και είχε γίνει μεγάλος ντόρος αν πρέπει να απαγορευτεί η συγκοινωνία ή όχι εκεί.

Η δημοτική αρχή μας μάλιστα είχε προχωρήσει σε σχετικές μελέτες για την δημιουργία ενός άλλου χώρου, στην είσοδο της Νατούρα, σαν στάθμευση των αυτοκινήτων και με μετακίνηση των επισκεπτών προς Μπάλο με λεωφορεία. Κάτι δεν πήγε όμως καλά και αναβλήθηκε και αυτό το έργο.

Πάντως είμαι σίγουρος και το λέω στα γραφεία των Χανίων ..ότι κανένα απο αυτά τα αυτοκίνητα που βλέπουμε στο πάρκινγκ του Μπάλου* δεν είναι ενοικιαστικό χιχιχιχιχι

*Υπάρχει σχετική οδηγία μόνο για τον Μπάλο.

Δείτε τη φωτογραφία του Νίκου Χαρτζουλάκη:

20915455_10214126916234780_3679989033821404476_n

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...