21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εκατοντάδες συλληπητήρια για τη Μαριλένα Μουντάκη, ένα από τα θύματα του τροχαίου στον Κλαδισσό | Φωτό

Ημερομηνία:

Από Συλληπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Ιδιωτικού Προσωπικού Εστιατορίων – Μαγειρείων Νομού Χανίων μάθαμε ότι ένα από τα θύματα του τραγικού τροχαίου που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στη γέφυρα του Κλαδισσού είναι η Μαριλένα Μουντάκη, κόρη της Γενικής Γραμματέως του Συνδέσμου Μαρίας Πατερομιχελάκη.

Στον προσωπικό λογαριασμό της Μαριλένας, εκεί που κάποτε αντάλασσαν μηνύματα χαράς, σήμερα εκατοντάδες φίλοι της στέλνουν μηνύματα αποχαιρετισμού και συμπαράστασης προς την οικογένειά της φίλης τους, που λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έφυγε από αυτό τον κόσμο.

Μαζί της έφυγαν ο Αλέξης και η Ιωάννα, οι δύο φίλοι της. Και στους δικούς τους λογαριασμούς εκατοντάδες φίλοι αποχαιρετούν όπως γνωρίζει ο καθένας. Ένας με μια μαντινάδα, άλλος με ένα αντίο, με τραγούδια και φωτογραφίες.

Τραγικό στοιχείο, ότι μερικές από τις τελευταίες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της Μαριλένας ήταν από πάρτι σε μπαρ στα Χανιά το οποίο διαφημιζόταν με τον τιτλο “στην εντατική”.

Συλλυπητήριο Συνδέσμου Ιδιωτικού Προσωπικού Εστιατορίων – Μαγειρείων Νομού Χανίων

“Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Εστιατορίων – Μαγειρείων Νομού Χανίων, εκφράζουμε τα βαθειά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γενικής Γραμματέως του Συνδέσμου μας Μαρίας Πατερομιχελάκη και συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο βαρύ πένθος τους για τον άδικο και τραγικό χαμό της πολυαγαπημένης τους κόρης Μαριλένας Μουντάκη.”

Συλληπητήριο Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ

Συλληπητήριο μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα και ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:

“Εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του συγκλονιστικού για όλους μας τροχαίου ατυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά σήμερα τα ξημερώματα .

Στους αγαπημένους τους ευχόμαστε καλή δύναμη.”

10848913_336613803206973_8348814943351679990_o

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...