21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Εκδήλωση για τις εξαρτήσεις στην εφηβεία, απο την Π.Ε.Χανίων

Ημερομηνία:

Με σημείο αναφοράς το πρόβλημα των «Εξαρτήσεων στην Εφηβεία» συνεχίζεται ο 2ος Κύκλος Διαλέξεων και Συζητήσεων με τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, σε συνεργασία με το Κ.Ε.Θ.Ε.Α., το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων ουσιών, το δίκτυο πολλαπλής παρέμβασης Ο.ΚΑ.ΝΑ. και την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω ομιλίες:

• «Εφηβεία και εξάρτηση» με ομιλητή τον κ. Γιώργο Γαβριλάκη, Κοινωνιολόγο, Σύμβουλο Εξαρτήσεων, Υπεύθυνο Κ.Ε.Θ.Ε.Α. Ν. Χανίων.

• «Αντιμετώπιση και θεραπευτικές παρεμβάσεις εξαρτήσεων στην Εφηβεία» με ομιλήτρια την κ. Νεκταρία Σκουλάκη, Παιδοψυχίατρο, Αναπληρώτρια Υπεύθυνη του δικτύου πολλαπλής παρέμβασης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. Χανίων.

• «Πρόληψη της χρήσης νόμιμων και παράνομων ουσιών» με ομιλήτρια την κ. Αλεξάνδρα Τερεζάκη, Κοινωνιολόγο, Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης εξαρτησιογόνων ουσιών Ν. Χανίων.

• «Νομικό πλαίσιο παραβατικών συμπεριφορών στην Εφηβεία» με ομιλητή τον κ. Αναστάσιο Κακατσάκη, Δικηγόρο & Μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Ν. Χανίων.

Την εκδήλωση θα συντονίζει η Προϊσταμένη του Τμήματος του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης Παιδείας & Απασχόλησης της Π. Ε. Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τιμές στα Χανιά η Ολυμπιακή Φλόγα | Φωτορεπορτάζ

Οι Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της Σκαλίδη με τη...

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...