14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ Χανίων για τις αλλαγές στον Δημοσιουπαλληλικό κώδικα

Ημερομηνία:

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Χανίων και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Δημοσίου του Νομού σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της τράπεζας Χανίων με θέμα: Αλλαγές στο Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα (Διαθεσιμότητα – κινητικότητα – Πειθαρχικά Συμβούλια)Ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Παπαδημητρίου, ειδικός επιστήμονας του Συνηγόρου του Πολίτη, ειδικός Συνεργάτης του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ και εμπειρογνώμονας σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΑ).
Μετά τις συνεχείς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις τις αλλαγές στα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα έρχεται και η απόλυση με κάθε μέσο και τρόπο για τους Δημόσιους υπαλλήλους.
Η διαθεσιμότητα, η κινητικότητα, οι συγχωνεύσεις οργανισμών και τελευταία οι συζητήσεις για επίορκους και η αυστηροποίηση του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα στόχο έχουν τις απολύσεις στο Δημόσιο τομέα την περαιτέρω υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των δημοσίων υπηρεσιών με προφανή σκοπό την περαιτέρω υποβάθμιση της αξίας της ύπαρξης και του ρόλου τους στις συνειδήσεις των πολιτών, με αποτέλεσμα να φαντάζει προφανές στη συνέχεια να θυσιαστούν στο βωμό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Μετά το τέλος της εισήγησης θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και ερωτήματα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...