17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φιλων Αστρονομιας Κρητης

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και ωρα 9:30 το βράδιΟ Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης σας προσκαλεί στην ετήσια ανοιχτή για το κοινό αστροπαρατήρηση έξω από το Κάστρο Κουλές της Αρχαίας Άπτερας (Μεγάλα Χωράφια-Χανια)να ζήσετε μία μοναδική αστρονομική εμπειρία. Δείτε μέσα από τα τηλεσκόπια του Συλλόγου τα δαχτυλίδια του Κρόνου, τον Δία με τους δορυφόρους του, αστρικά σμήνη, μοναδικά νεφελώματα και μακρινούς γαλαξίες. Μάθετε τους αστερισμούς, και λύστε απορίες σας για τον νυχτερινό ουρανό.

Τη Κυριακή  9 Ιουνίου ο Σ.Φ.Α.Κ. συμμετέχει στις εκδηλώσεις του P-Public με ομιλία την οποία θα παρουσιάσει ο κ. Χρίστος Σωτηρόπουλος στις 12:45 -13:00 στο Πνευματικό Κεντρο Χανίων,με θέμα “ΦΩΤΟΡΥΠΑΝΣΗ:Αλόγιστος φωτισμός δημόσιων χώρων επιπτωσεις στο συγχρονο τρόπο ζωής”.Θα παρουσιαστούν φωτογραφιες μεσα απο τη πολη των Χανιων και οχι μόνο, με κακη χρηση φωτισμού στους δημοσιους χώρους καθώς και λυσεις στο προβλημα αυτο.

Ενώ το βραδάκι της ίδιας μέρας στις 21:00 κάτω απο το Φρούριο Φιρκά στο Παλιο Λιμάνι ,ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης διοργανώνει αστροπαρατήρηση για το κοινό με τηλεσκόπια των μελών του Συλλόγου .
Θα χαρούμε  να σας δούμε σε καποια απο αυτες τις εκδηλώσεις .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...