16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Εκδόθηκε η άδεια για σταθμό επιβατών στο λιμάνι της Σούδας

Ημερομηνία:

ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Δημήτρης Βιριράκης με ανάρτησή του στο facebook, γνωστοποίησε ότι εκδόθηκε η άδεια για την κατασκευή του νέου επιβατικού σταθμού στο λιμάνι της Σούδας.

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής::

Βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ενημερωσω οτι η οικοδομικη αδεια του νεου επιβατικου σταθμου Σουδας, μετα απο αρκετο κοπο και χρονο ΕΞΕΔΟΘΗ χθες 24/9/2020 και αφορα δομημενη επιφανεια 1723 τμ οπως προεβλεπε η αρχιτεκτονικη μελετη (κατοπιν αρχιτεκτονικου διαγωνισμου).

Η οικοδομικη αδεια ανοιγει τον δρομο για την κατασκευη του εργου ,αφου βεβαια προηγουμενως εξευρεθει η χρηματοδοτηση του ,υψους περιπου 7 εκατομ ευρω .(Α φαση)

Θελω να πιστευω οτι εντος της ερχομενης τριετιας οι Χανιωτες και οι επισκεπτες του νομου μας (κρουαζιερα και εθνικη ακτοπλοια ) θα απολαμβανουν τις ανεσεις και τις ευκολιες ενος πραγματικα μοντερνου και καλαισθητου επιβατικου σταθμου στο λιμανι της Σουδας.

Ενα ευχαριστω απο την μερια μου σε ολους οσους προσπαθησαν για να φθασουμε ως εδω, ενα μεγαλο ευχαριστω επισης στην Ντορα Μπακογιαννη που ξεμπλοκαρε το θεμα εκδοσης της οικοδ. αδειας, αφου υπαλληλος της εδω Πολεοδομιας καθ υπερβαση των αρμοδιοτητων του εστειλε το θεμα στο ανωτατο αρχιτεκτονικο συμβουλιο στην Αθηνα, (οπου βεβαια εγκριθηκε, απλα καθυστερησε ενα χρονο η ημερομηνια ολοκληρωσης του σπουδαιου αυτου αναπτυξιακου εργου του νομου μας…).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ