13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εκμεταλλεύτηκαν την καραντίνα και “έγδυσαν” ναούς στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Κάποιοι δε σέβονται ούτε θεό, ούτε θεομηνία.

Τέσσερις ιεροί ναοί μπήκαν στο “στόχαστρο” διαρρηκτών, που εκμεταλλεύτηκαν την καραντίνα και το διάστημα μεταξύ 14 και 19 Μαρτίου διέπραξαν κλοπές στις εκκλησίες που βρίσκονται σε περιοχές του Ρεθύμνου.

Οι τέσσερις υποθέσεις εξιχνιάστηκαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα ενός αλλοδαπού.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.03.2020 έως την 19.03.2020 είχαν διαπράξει τις εν λόγω κλοπές, αφαιρώντας χρήματα και κόσμημα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τα 1.500 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους τρεις άνδρες και στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το αφαιρεθέν κόσμημα και το χρηματικό ποσό των 1.588 ευρώ ως προερχόμενο από τη διάπραξη των κλοπών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ