15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Εκνευρισμός από τουρίστες για την ακύρωση των πτήσεων της Ryanair από Αθήνα για Χανιά

Ημερομηνία:

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στα Χανιά μετά την απόφαση της Ryanair για ακύρωση των πτήσεων από Αθήνα προς Χανιά. Η επάνοδος της εταιρείας στη γραμμή είχε διάρκεια μόλις δύο μήνες, και τώρα, στην αρχή της τουριστικής περιόδου, αποφάσισε να αποσυρθεί ξανά, για αδιευκρίνηστους ακόμα λόγους, αφού η εταιρεία δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Τον εκνευρισμό τους εκφράζουν και τουρίστες που πρόκειται να επισκεφθούν το νησί μας.

Στη σελίδα του tripadvisor υπάρχει σχετική συζήτηση. Ένας λέει ότι αν και επιστράφηκαν τα χρήματα, η κατάσταση που βιώνει είναι πολύ εκνευριστική μιας και τώρα θα πρέπει να κλείσουν αυτός και η οικογένειά του εισιτήρια με την Aegean, σε πολύ υψηλές τιμές και σε ημέρες που δεν βολεύουν τον προγραμματισμό που είχαν κάνει.
 
Ένας άλλος λέει ότι η πτήση που είχε κλείσει με την οικογένειά του για τον Σεπτέμβρη ακυρώθηκε. Όπως γράφει αντί για αεροπλάνο τώρα θα ταξιδέψει με το πλοίο της ΑΝΕΚ της οποίας το εισιτήριο έχει διπλάσιο κόστος. Όμως, όπως σημειώνει, το ηλιοβασίλεμα στην είσοδο του λιμανιού της Σούδας ελπίζει ότι θα τον αποζημιώσει, ενώ σημειώνει ότι ο χρόνος που θα χάσει θα ξοδευθεί στην Αθήνα.

Να σημειώσουμε ότι ακυρώθηκαν οι πτήσεις και προς το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι δεν επηρεάζονται οι πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί με την Ryanair από το εξωτερικό για τα Χανιά.

Ως τώρα, ουδείς επίσημος φορέας των Χανίων δεν έχει αντιδράσει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...