21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2013»

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σχολεία του Δήμου μας, συμμετέχει ενεργά  και φέτος στην Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών Ακτών, Βυθού και άλλων Φυσικών Περιοχών με  τίτλο  «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ», η οποία  πραγματοποιείται στη χώρα μας από τις  01 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου 2013 και ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ συντονίζει το Δίκτυο «ΜΕΣΟΓΕΙOΣ SOS» για 18η συνεχή χρονιά.

Η δράση στο Δήμο Χανίων θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου, οπότε και  θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός της παραλίας του Αγίου Ονουφρίου και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 24 Μαΐου, με τέσσερις ακόμη καθαρισμούς παραλιών στις περιοχές : α) Νέας Χώρας β) Αγίων Αποστόλων, γ) Καλαθά και  δ) Μαραθίου.

Ο Δήμος Χανίων καλεί όλους τους δημότες να υποστηρίξουν και να συμμετάσχουν στη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» για να καθαρίσουμε ακόμη περισσότερες φυσικές περιοχές του Δήμου μας και να τονίσουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια προσωπικά υπεύθυνη στάση που ενδυναμώνει το ρόλο και τα δικαιώματά μας ως πολιτών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τιμές στα Χανιά η Ολυμπιακή Φλόγα | Φωτορεπορτάζ

Οι Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της Σκαλίδη με τη...

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...