18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ημερομηνία:

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την απολογία του για τη «Μαφία των φυλακών», ενώ του επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Με απαγόρευση εξόδου αφέθηκε ελεύθερος και ο έτερος δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Η κόρη του κ. Λυκουρέζου, Μαρία-Ελένη, στο άκουσμα της απόφασης, ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του.

Νωρίτερα την Δευτέρα, μέσω υπομνήματος που κατέθεσε, ο κ. Λυκουρέζος ανέφερε ότι θεωρεί αδιανόητη την κατηγορία της ένταξής του σε εγκληματική οργάνωση, αντικρούοντας τις μαρτυρικές καταθέσεις και αρνούμενος το σύνολο των κατηγοριών για την υπόθεση. Η απολογία του κ. Λυκουρέζου στον ειδικό εφέτη ανακριτή στον 7ο όροφο στο Εφετείο είχε διάρκεια έξι ωρών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ