21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ελληνική αεροπορική εταιρεία καταργεί τα δωρεάν γεύματα στις περισσότερες πτήσεις της

Ημερομηνία:

Μία ακόμη αεροπορική εταιρεία προχωρά στην αλλαγή πολιτικής σχετικά με την παροχή γευμάτων στις πτήσεις της.

Ο λόγος για την Ellinair η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της από τις 01/02/2020, σε όλες τις πτήσεις της με διάρκεια πτήσης μέχρι 5 ώρες, η παροχή φαγητού και κρασιού θα ακυρωθεί.

Ποιες πτήσεις αφορά

Ουσιαστικά η νέα πολιτική αφορά σχεδόν το σύνολο των πτήσεων της εταιρείας με εξαίρεση κάποιους μακρινούς προορισμούς στην Ρωσία στην αγορά της οποίας είναι επικεντρωμένη η Ellinair και ο όμιλος Μουζενίδη.

Σύμφωνα με την Ellinair o κατάλογος των δωρεάν παροχών θα εξακολουθεί να περιλαμβάνει νερό, τσάι και καφέ ενώ σύντομα θα παρασχεθεί υπηρεσία που θα επιτρέπει την παραγγελία φαγητού στο αεροσκάφος με μια επιπλέον χρέωση.

Όπως αναφέρει το news247.gr, παράλληλα κατά τη διάρκεια της πτήσης, θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς σνακ και σάντουιτς.

Την ίδια πολιτική έχουν εφαρμόσει και αρκετές άλλες αεροπορικές εταιρείες τόσο για να συμπιέσουν τα κόστη τους ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές απέναντι στις low cost αλλά και για λόγους καλύτερης διαχείρησης και οικονομίας. Λιγότερα γεύματα σε μία πτήση σημαίνουν λιγότερο φαγητό που θα καταλήξει στα σκουπίδια αν ο επιβάτης το πάρει και δεν το καταναλώσει αλλά και λιγότερο βάρος άρα και λιγότερη κατανάλωση καυσίμων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...